Nő a PlayStation 5-be tehető SSD kapacitása

sony playstation 5 ps5 játékkonzol
Sony PlayStation 5
Vágólapra másolva!
Plusz a konzol natívan támogatni kezdi a Dolby Atmos hangrendszereket.
Vágólapra másolva!

Érdemi funkcionális fejlesztésekkel futott be Sony PlayStation 5 rendszerszoftverének legújabb bétája, a most leleplezett funkciók várhatóan pár hónapon belül világszerte és általánosan elérhetővé válnak majd a konzollal rendelkezők számára.

Sony PlayStation 5 Forrás: Sony

A talán legtöbb gamer számára érdekes előrelépés, hogy a következő szoftverrel 8 TB-ra duplázódik a PlayStation 5 belső tárhelyének bővítésére használható M.2 SSD-k kapacitása. Ez az olyan gamerek számára jöhet kapóra, akik kénytelenek lassú internetkapcsolatot tolerálni, a rengeteg rendelkezésre álló helynek hála nem kell majd törölgetniük a kínkeserves tempóban letöltött vagy frissített játékaikat.

További nagy újdonságok még, hogy a konzol Tempest3D hangrendszerét használó játékok jól működnek majd a Dolby Atmos hangrendszerekkel, a mozgássérült játékosok pedig szimultán két gamepadet is használhatnak majd. Végül a játékhoz való csatlakozásról szóló meghívók egyénileg és csoportosan is elküldhetőek lesznek a barátlistán keresztül, ugyanitt pedig közvetlenül csatlakozni lehet majd a barátok játékaihoz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!