Meglett a kietlen éttermek fosztogatója

samuel smith
Nem számolt a jeladós rendőrmedvével a tolvaj
Vágólapra másolva!
Rendőrsegítő plüssmedvével járt túl az eszén a kutyabarát étterem tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

A polgárok többsége fogyasztani jár rendszeresen vissza a kedvenc vendéglátó egységeibe, ám az 52 éves Samuel Smith különleges törzsvendégnek bizonyult, az éjszaka leple alatt fosztogatni ment vissza újból és újból ugyanazokra a helyekre.

Nem számolt a jeladós rendőrmedvével a tolvaj Forrás: The Sneaky Beagle

Az USA Dél-Karolina államában lakó férfi még februárban indította a betörői karrierjét, bankok elé éjszakai pénzbefizetésre kihelyezett ládákat és éttermeket próbált kifosztani. A banki dobozokból kevés sikerrel damillal és horoggal próbálta kipecázni a készpénzt, míg az éttermekben ennél nagyobb sikerrel a készpénz elzárására használt dobozokat kereste.

Az amatőr betörőt végül a The Sneaky Beagle tulajdonosa buktatta le, miután elege lett abból, hogy rövid időn belül háromszor törtek be a kutyabarát éttermébe. A módszere nagyon egyszerű volt, Apple AirTaggel kitömött plüssmedvét tett egy csaliként használt pénztartó dobozba. A tolvaj szokása szerint egyszerűen hazavitte a dobozt, mire a tulaj átadta a lakcímét a rendőrségnek, csak kopogtatniuk kellett az ajtaján a rendőröknek.

Az elmúlt hónapokban Smith körülbelül 15 ezer dollár veszteséget okozott a sértettek számára, részben az ellopott készpénzen, részben pedig a behatolásokkor okozott károkon keresztül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!