Sorozatpremierrel előzzük meg Amerikát

Vágólapra másolva!
Az AXN az amerikai premier előtt röviddel leadja itthon a Missing - Elrabolva című krimisorozat első részét: az országos premier március 15-én 22.15-kor lesz.
Vágólapra másolva!

A cég (The Firm) februári premierjét követően, az AXN újabb premierrel készült, jön a Missing - Elrabolva című sorozat. A történet szerint férje tragikus halála óta Beccának egyetlen fia, Michael (Nick Eversman) jelenti a világot. Amikor a fiú visszautasíthatatlan ösztöndíjat nyer Rómába, Becca nem tartja vissza féltett gyermekét, engedi elutazni. Aggodalmai azonban beigazolódnak, mikor Michaelnek nyoma vész. A volt elit CIA-ügynök anya nyomozni kezd, régi sebeket feltépve, ügynöki képességeit a végletekig kihasználva, lehetetlent nem ismerve indul fia keresésére, így kap a néző egy akcióval teli, tíz részre szabdalt kalandos sorozatot.

Forrás: AXN

Az anya szerepében Ashley Judd színésznőt láthatjuk, aki többek között a Szemtől szemben, a Kettős kockázat vagy éppen A tiszta ügy című mozifilmekből lehet ismerős a nézők számára. Partnere Sean Bean, a Gyűrűk Ura produkcióban valamint a Trónok harca című tévészériában megismert angol színész. A vadonatúj krimisorozat harmadik ismert arca pedig Cliff Curtis, akit a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed, a Kiképzés vagy a Sivatagi cápák filmekben láthatott a nagyközönség.

A sorozat akciójeleneteit nem csak Horvátországban, Csehországban, hanem Magyarországon és Bulgáriában is forgatták. A szériát elsőként az AXN vetíti Magyarországon, amely az időeltolódás miatt az amerikai premiert megelőzve kerül képernyőre itthon.