Sorra készülnek a karanténra kitalált sorozatok

Leticia Dolera, Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-Marcet and Elena Martín
Vágólapra másolva!
Az ideiglenes leállás után már kezdenek az új körülményekhez alkalmazkodni a tévések, az HBO, a Comedy Central és az MTV is rendelt új, lakásban forgatott produkciókat.
Vágólapra másolva!

A járvány miatt egy időre leállt a tévéipar: az Egyesült Államokban a fiktív sorozatok forgatása szünetel, a késő esti talkshow-kat és a hírműsorokat is legtöbbször otthon veszik fel.

Kezdenek azonban alkalmazkodni a kialakult helyzethez a műsorkészítők, Jeffrey Dean Morgannel és a feleségével például új, otthoni talkshow indul, de más friss produkciókat is rendeltek mostanában.

Az HBO Europe egy antológiasorozattal készül, amelynek epizódjait okostelefonnal forgatja öt spanyol rendező, név szerint Leticia Dolera, Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-Marcet és Elena Martín, a képen balról jobbra:

Forrás: HBO Europe

Az En Casa, vagyis Otthon című szériában öt tizenöt perces kisfilmet kapunk, amelyek között dráma, romantikus komédia, sőt még fantasy is lesz, de mindegyik az önkéntes karanténról, a bezártságról szól majd.

Közben a Comedy Central közösségi oldalain április 18-án indul a Comedians in Quarantine, amelyben tíz stand-up komikus reflektál a jelenlegi helyzetre: egy-háromperces monológokat hallhatunk, mindenkitől hármat.

Charlotte Crosby is új műsort kapott Forrás: AFP/John Thys

Az MTV-re érkezik emellett a Lockdown Laughs with Charlotte Crosby, amelyben a címbeli realitysztár válogat vicces karanténvideókból, miközben ő maga is kitalál kihívásokat az otthonukban ragadt barátai számára.