Dallos Bogi szerint ő épp nem olyan, amilyennek hiszik

TV2 Sztárban Sztár 2022 Dallos Bogi
Vágólapra másolva!
Az egyik legesélyesebb versenyzőnek tartott előadótól búcsúzott a Sztárban sztár, az ötödik élő show után.
Vágólapra másolva!

Újabb énekestől búcsúzott a közönség vasárnap este. Sokak meglepetésére az egyik nagy esélyes, Puskás-Dallos Bogi kapta a legkevesebb szavazatot, aki könnyeivel küszködve mondott köszönetet az egész stábnak.

Puskás-Dallos a Mokka stúdiójában elmondta, hogy emelt fővel távozott a műsorból, mivel mindegyik produkciójára teljes erőbedobással készült és utólag is úgy látja, hogy a színpadon sem hibázott. Örül a rengeteg élménynek, hogy részt vehetett egy ilyen nagyszabású showműsorban, ami számára felért egy önismereti tréninggel, hiszen számos olyan rejtett tulajdonságára derült fény, melyről eddig ő sem tudott.

Az énekesnő elárulta, hogy nincs sok önbizalma, annak ellenére, hogy mások az ellenkezőjét gondolják róla. Ezért is lehetett, hogy minden egyes alkalommal rettegett attól, hogy ő lesz a következő kieső, ezzel lehet be is vonzotta a korai távozását.

– vallotta be az énekesnő.

Puskás-Dallos Bogi szerint is ez egy nagyon erős mezőny, mindenki maximális teljesítményt nyújt a színpadon. A – még versenyben lévő – női előadóknak drukkol a továbbiakban, mert úgy látja, hogy valamiért ők esnek ki könnyebben ebben a szériában.