22 milliárd forintos villába költözhetett Jennifer Lopez és Ben Affleck

Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Momodu Mansaray/Getty Images/AFP (Photo by Momodu Mansaray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy Beverly Hills-i villába költözhetett Jennifer Lopez és Ben Affleck: a házat ugyan nem hirdették, de több jel erre utal.
Vágólapra másolva!

A TMZ úgy tudja, hogy közös házba költözött Jennifer Lopez és Ben Affleck, miután az énekesnő kocsiját látták egy Beverly Hills-i villánál, ahol pár költöztetőkocsi is megfordult – ahogyan a sztárpár mostani házánál is.

Ben Affleck és Jennifer Lopez Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Momodu Mansaray

Lopezék már korábban is kerestek megfelelő ingatlant, a mostanit Mariah Carey volt szerelmétől, James Packertől vehették meg – noha soha nem volt nyilvánosan meghirdetve. A ház korábban Danny DeVito és a felesége, Rhea Perlman birtokában volt, Packer 60 millió dollárért, nagyjából 22 milliárd forintért vette meg tőlük.