Jolly már indulatos, ő is megszólalt a gyerekelhelyezés kapcsán

Jolly Suzy
Vágólapra másolva!
A mulató műfajban ténykedő egykori páros, Suzy és Jolly egyetlen gyerekének ügyében megszületett az ítélet, ám eddig főleg csak Suzy nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Most megszólalt a férfi is. 
Vágólapra másolva!

Bár a bíróság az anyának ítélte Zsuzsikát, Jolly is kiáll magáért és nem engedi, hogy rosszat mondjanak a háta mögött róla. Most arról beszélt, hogy hiába ítélték a kislányt Suzy javára, ő is kiveszi a gyereknevelésből a részét - írja a Blikk.

Jolly és Suzy

„Három és fél év eltelt, mindenki életében benne van a gyermek, nem értem, hogy Suzy miért ad akkora hangot annak, hogy egyedül neveli a kislányunkat.

Szerintem ezzel a gyereknek árt, egyszerűen nem értem, hogy miért kell ezt a sajtónak megszellőztetni és ország-világ elé tárni, hogy ő egyedül van a gyerekkel. Amikor a szülők elválnak, sajnos, a gyerek nem tud ugyanolyan közegben élni, mint korábban. Nem értem, hogy miért kell erre mindig visszakanyarodni. Zsuzsika iskolába, közösségbe jár, nem tehet semmiről. Szerencsére Suzynak is nagyon sok fellépése van, nem értem, hogy miért nem azzal foglalkozik" - mondta Jolly.