Utólag magyarázkodik Kollányi Zsuzsi, szerinte kiforgatták a szavait

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, Kollányi Zsuzsi félreérthető kijelentést tett egykori zenésztársával, Majkával kapcsolatban. Az énekesnő terhessége miatt távozott a csapatból még 2018-ban, akkor még úgy gondolta, hogy nem véglegesen. Majd újabb terhessége és a pandémiás időszak miatt úgy alakult, hogy nem vártak rá tovább és Veress Mónika foglalta el Kollányi helyét a csapatban.
Vágólapra másolva!

A rajongók is felbuzdultak azon, hogy Kollányi Zsuzsi kacérkodik a gondolattal, hogy visszatérne Majkához, ha úgy hozná az élet. A kijelentésre maga a rapper is reagált, aki megköszönte az énekesnő korábbi közreműködését, de most úgy érzi, hogy nagyon jól megvan az új csapattal. Kollányi számára megalázó és sértő is egyben az, hogy kiforgatták szavait és azt állítják, hogy ő vissza akarná magát könyörögni Majkához.

a Petiékkel kapcsolatban, nem vagyok már hároméves durcás kisgyerek, így amikor feltették a kérdést, hogy visszamennék-e Majkához, azt válaszoltam, hogy meggondolnám. Ebből lett az, hogy én könyörögtem a Majorosnak, hogy vegyen vissza... Ez ne haragudjatok, de több a soknál. Főleg, hogy már nincs meg a telefonszáma, és semmilyen kontaktja több mint egy éve..." – idézi a Bors az énekesnő szavait, akinek roppant kínos, hogy ennyit kell a nyilatkozata miatt magyarázkodnia.