Ezt mondta a visszavonulásról Balázs Klári és Korda György

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Hét év után tért vissza a Szigetre Korda György és Balázs Klári: a színpad előtt moccanni nem lehetett, olyan sokan voltak, később pedig ők maguk meséltek történeteket az elmúlt hat évtizedből. Most a isszavonulásukról is szó esett egy interjúben, de egyelőre nincs mitől tartani a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

Korda Györgyék nemcsak az idősebb generációt tudják megérinteni a zenéjükkel, hanem a fiatalokat is. Ennek köszönhető, hogy számtalan fesztiválon lehet találkozni a közkedvelt házaspárral, egész nyáron járták az országot.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A 83 éves énekes nem is olyan rég a Sziget Fesztiválon könnyekig hatódott, Klárika pedig percekig szóhoz sem tudott jutni, amikor meglátták, hogy egy kisebb nagyszínpados tömeg gyűlt össze a színpad előtt. "Arra nem nagyon vannak szavak, amit mi a közönségünktől kapunk. Megható és leírhatatlan érzés, ami árad felénk" - mondta Korda György.

– válaszolta az énekes a Storynak.

A házaspárt saját bevallása szerint a pörgős életvitel tartja életben és frissen. Ugyan sokszor tervezték már, hogy visszavesznek a tempóból, de egyszerűen képtelenek rá. Ezt az énekes azzal magyarázta, hogy nem tudnak nemet mondani, amíg ennyire várják és szeretik őket.