Fontos döntést hoztak Korda Györgyék

Csináljuk a Fesztivált, sajtótájékoztató, MTVA, 2022.10.07, Budapest, sztárok, celebek Korda György, Balázs Klári
Csináljuk a Fesztivált sajtótájékoztató az MTVA-ban 2022 október 7-én
Vágólapra másolva!
Szintet lép Korda György és Balázs Klári. Az évtizedek óta népszerű énekes házaspár szekere idén akkora löketet kapott, hogy radikális változásra határozták el magukat.
Vágólapra másolva!

Jövőre plusz kilenc fő áll majd mögöttünk, egy komplett élő zenekar, vokálosok és táncosok is. Ha Isten megsegít minket, akkor csak nagy volumenű koncertjeink lesznek. Kell nekünk is az bizonyos plusz érzés a színpadon. Nem mondom, hogy rossz csak kettesben lennünk, de kell a motiváció. Szintet lépünk, talán ez a jó kifejezés. Nem is tehetünk mást. Változnak az idők és vele változunk mi is - mondta a Borsnak Korda György.

Korda György és Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

A házaspár már idén nyár végén elkezdett azon gondolkodni, hogy miképp tudnák gördülékenyen szervezni azt az elképesztő mennyiségű felkérést, ami ömlik hozzájuk. Be kellett látniuk, hogy ezt ketten már képtelenek kézben tartani. Soha nem volt menedzsmentjük és menedzserük sem, de a jövő évre már lesz, ez elengedhetetlen, hiszen fesztiválok nagyszínpadain lépnek fel tízezres közönségek előtt és egy óriási bulira készülnek a Budapest Parkban is.