Fizetés nélkül tűnt el a Korda-villa vevője

Korda György és Balázs Klári villája
Vágólapra másolva!
Bár mindenben megegyeztek, végül nem sikerült eladnia Korda Györgynek és Balázs Klárinak a pár ikonikus budai villáját. Az eddig hotelként működő ingatlanban a vevőjelölt luxuslakásokat akart kialakítani, amelyeket az interneten már értékesíteni is kezdtek.
Vágólapra másolva!

A leendő új tulajdonos Villa Provance néven kisebb-nagyobb luxuslakásokká szerette volna átalakítani a villát, amelyeket a saját weboldalán már meg is hirdetett négyzetméterenként 2 millió 180 ezer forintos áron. Az énekes pár azonban nemrég bevallotta, mégsem adták el a villájukat, mert a vevő nem fizette ki a szerződésben szereplő vételárat.

Korda György és Balázs Klári így hirdette korábban az épületet Forrás: Ingatlan.com

A Blikk egy hónapja megkereste a vevőt, a lakásokat hirdető oldal elérhetőségén azt a választ kapták, hogy a projekt halad, egy hét múlva visszahívnak, akkor lehet érdeklődni a továbbiakról. Azt is hozzátették, a lakások a tervek szerint idén decemberre készülnek el.

Azóta a projekt weboldala megszűnt. A korábban megadott telefonszámot kikapcsolták vagy nem vették fel. A Korda házaspár nem akar nyilatkozni a témában. Bár továbbra is szeretnének túladni a villán, ám egyelőre nem hirdették meg.