Balázs Klári elzavarta Korda Györgyöt

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári már 43 éve házasok, a megismerkedésük azonban nem ment simán: későbbi felesége többször is visszautasította az énekest.
Vágólapra másolva!

Korda György már korábban elmesélte, hogy már hátulról megtetszett neki Balázs Klári, az énekesnő azonban nem adta könnyen magát, kétszer is elzavarta a későbbi férjét.

Korda György és Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A Halló, itt Korda György című műsorban találkoztunk először. Megkérdeztem tőle, hogy eljön- e velem táncolni, de csak ennyit mondott: Nem! Én pedig rögtön tudtam, hol a helyem. Aztán másodszor is megpróbáltam. A legújabb dalomat mutattuk be a rádió hatos stúdiójában. Láttam, hogy a »vörös« ott ül a kis csapatával az első sorban. Mondtam is a Bradányi Ivánnak, hogy szervezze meg, hogy a felvétel után jöjjenek fel hozzám a Rózsadombra, de úgy, hogy a vörös is ott legyen. Később jött Iván és mondta, hogy jönnek a lányok, de a vörös, az nem. Mondtam, hogy akkor nem kell a többi sem" – idézte Korda Györgyöt a Bors.

Az énekes aztán azt is felelevenítette, hogy miként tudatta a kollégáival és barátaival, hogy mégiscsak összejöttek Balázs Klárival: "Békéscsabán léptünk fel a Körös szállóban, és az ügyelő elkezdte kiosztani a szobakulcsokat. »Egyes szoba, Korda György...«, kezdte sorolni a kiosztást. Majd egy pici hatásszünet után hozzátette: »...és Balázs Klári«" – mesélte.