Vérfagyasztó élmény maradt Korda György számára az egyik repülés

Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lett a legjobb európai repülőtér. Ennek apropóján mesélt Korda György az emlékezetes útjairól.
Vágólapra másolva!

Az énekes azt mondta a Borsnak, büszke, ha a Reptér című dalukkal ők is hozzájárulhattak ehhez az elismeréshez.

tv2

Ezután vagy 35 alkalommal voltam Amerikában, negyvenszer Kanadában, és még sorolhatnám! Ha összeadnánk, lehet, hogy éveket töltöttem a levegőben" – mondta Korda György, aki rengeteget utazott élete során, bejárta a világot. Kubába tartó útját azonban soha nem felejti.

Vérfagyasztó élmény volt, és csak utána tudtuk meg: a Bermuda-háromszög mellett repültünk el éppen...Én többnyire nevettem a többieken, akik azt hitték, lezuhanunk – mondta az énekes, aki egy, Klárikával közös útjáról is mesélt.

Na, nekünk sem kellett több, rendesen megijedtünk, de nem volt mit tenni, felszálltunk a repülőre. Azonban nemsokára egy erős turbulenciába került a gép, mondanom sem kell, frászt kaptunk! Klárikának izzadt a tenyere, és látszott rajta, hogy rettenetesen fél. Erre én: „Klárikám, na, most legyünk fatalisták!" Kértünk jó pár pohár italt, és ettől nem csupán elmúlt a szorongás, de kellően jó kedvünk is lett" – zárta az énekes.