Korda György és Balázs Klári: Nekünk is vannak nehézségeink, egészségi problémáink

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Balázs Klári és Korda György szerelme és karrierje szinte mesébe illő, de őket sem kerülik el a nehézségek.
Vágólapra másolva!

Töretlen Korda György és Balázs Klári sikere, a mai napig rendszeresen koncerteznek, de mint mondják, nekik is vannak nehezebb napjaik, amikor szükség van arra, hogy megvigasztalják egymást.

ilyenkor Klárika viccelődéssel elüti a nehézségek élét" – kezdte a hot! magazinnak Korda György.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az életben vannak csalódások és nehézségek is. Ám gyakran olyan embertől jön a segítség, akitől nem is számítanánk rá. Ezt Korda György már egész fiatalon megtapasztalta.

"1962-ben már ismert énekes voltam, amikor behívtak katonának, és két évet töltöttem szolgálatban. Amikor leszereltem, meg voltam győződve róla, hogy vége a karrieremnek, ugyanis attól tartottam, hogy ennyi kihagyás után már elfelejtettek az emberek.

Olyan mértékben meghatódtam ezen a mondatán, azon, hogy ennyi idő után is számítanak rám, hogy konkrétan elsírtam magam. Akkor értettem meg igazán, hogy mi az emberi jóság és segítőkészség" - idézte fel.

"Az én életemben nincs egy konkrét esemény, amit ki tudnék emelni" – vette át a szót Klárika. "De gyakran járok úgy, hogy van egy probléma, amivel kapcsolatban azt érzem, hogy ebből nem tudok kikeveredni. Majd egyik pillanatról a másikra jó irányt vesznek a történtek, és minden megoldódik magától. Ilyenkor szoktam azt gondolni, hogy talán az anyukám odafentről segített nekem" – árulta el az énekesnő.