Eldőlt a börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi sorsa, megvannak a leletek

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Minden azon múlik, mi van a kórházi papírokban - mondta az ügyvéd. Eldőlt tehát a lakodalmas zenész sorsa, de csak hétfőn derül ki, mit javasolnak az orvosok. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Lagzi Lajcsit mentő szállította a baracskai börtönből a berettyóújfalui kórházba. A kiszivárgott információk szerint a zenész a rácsok mögött töltött egy hete alatt alig vett ételt magához, többek között ezért – illetve az alapbetegsége miatt – került olyan egészségi állapotba, ami indokolta a kórházi ellátást.

Lagzi Lajcsi LifeTV

Az intézményben minden szükséges vizsgálatot elvégeztek az orvosok, aminek pénteken el is készült az összegzése. A lezárt borítékot azonban még nem kapta meg Lajcsi, sem jogi képviselője sem - írta a Ripost.

"Nagyon sok múlik azon, mi van leírva abban a dokumentumban. Pontosabban javítok, minden azon múlik... Pénteken elkészült a vizsgálat eredménye, de azt még nem kaptuk meg. Hétvégén nem dolgoznak, így hétfőn derül ki, mi lesz ügyfelem további sorsa. Érthetően nagyon várja már, hogy megtudja, mi vár rá" - mondta a lapnak az ügyvéd.

FRISS: Mégis megvan a döntés?

Ügyéről a cikk alatt olvashat hosszabban.