Itt vannak a legújabb hírek a börtönből szabadulni akaró Lagzi Lajcsiról

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Mást mond az ügyvéd, mást állít egy hírportál.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Lagzi Lajcsi abban reménykedik, hogy otthonában gyógyulhat tovább, így mentő szállította a baracskai börtönből a berettyóújfalui kórházba. Az intézményben minden szükséges vizsgálatot elvégeztek az orvosok, aminek pénteken el is készült az összegzése. A lezárt borítékot azonban még nem kapta meg Lajcsi, sem jogi képviselője sem.

Lagzi Lajcsi tv2

"Nagyon sok múlik azon, mi van leírva abban a dokumentumban. Pontosabban javítok, minden azon múlik... Pénteken elkészült a vizsgálat eredménye, de azt még nem kaptuk meg. Hétvégén nem dolgoznak, így hétfőn derül ki, mi lesz ügyfelem további sorsa. Érthetően nagyon várja már, hogy megtudja, mi vár rá" - mondta a Ripostnak az ügyvéd.

Az ügyvéd és a zenész tehát csak holnap tudja meg, mi a döntés, de a promotions.hu úgy tudja, hogy a zenész marad a börtönben, Galambos Lajos kérelmét elutasította a börtön vezetősége. Ugyan igazoltnak látták állítólag, hogy a zenész egészsége nem megfelelő, ám ennek pontosítására még további vizsgálatoknak kell megtörténnie. A lap szerint alkalmasnak ítélték arra is, hogy az előtte álló hónapokban, években munkát tudjon vállalni a börtön berkein belül is. A helyzetébe egyelőre képtelen belenyugodni, de családtagja és jogi képviselője minden nap tartják benne a lelket - írta a lap.