Egyre nagyobb a botrány Kulcsár Edina szülési videói körül

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata a mai napig megosztó, de a legtöbb embert kifejezetten idegesíti a stílusuk. A nagy ellenszenvet már kapcsolatuk elején kivívták maguknak, ugyanis villámcsapásként ért mindenkit a hír, hogy az egykori szépségkirálynő és a rapper egy párt alkotnak. Másfél év alatt sok minden történt velük, elváltak, majd összeházasodtak, és nemrég új családot is alapítottak, hiszen a napokban született meg közös kislányuk, Amara. Egyébként ahogy a közösségi oldalaikon a hozzászólásokat látjuk, egyre nagyobb a botrány a szülési videóik körül. Lássuk, hogy mivel érdemelte ki a sztárpár a közvélemény ellenszenvét az elmúlt másfél év alatt.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M kapcsolatát már elve rossz alapokra helyezték, hiszen elég szerencsétlenül kommunikálták a nyilvánosság felé azt, hogy egy párt alkotnak. Sokaknak túl gyors volt az, ahogyan ők egymásra találtak, ugyanis pár nappal Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásának bejelentése után vallották be, hogy szerelmesek és együtt vannak.

A rossz időzítés és titkolózás sokakból unszimpátiát váltottak ki, mivel nemcsak Kulcsár, hanem G.w.M is két gyerekét és azok anyját hagyta magára az új szerelem miatt.

Azóta folyamatosan bizonygatják, hogy mennyire szerelmesek és boldogok, amivel sokakat idegesítenek, főleg a luxuséletvitelükkel való dicsekvésük, amit többen nem néznek jó szemmel, de ők ezzel nem foglalkozva, továbbra is provokálják a követőiket.

Az esküvői képük Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

G.w.M nagyképű megnyilvánulásai és az, ahogy gyerekei anyját kezelte a szakítás után, szintén sokakból haragot váltott ki, főleg azok után, hogy folyton a pénzével dicsekedett, majd a gyerektartás összege miatt a bíróságon kötöttek ki, ugyanis soknak találta volt párja kérését.

Azóta úgy tűnik, ezt sikerült rendezniük, de sok nyilvános sárdobáláson vannak túl az elmúlt időszakban. G.w.M még esküvője napján is Nagy Melanie-t alázta meg az új feleségét méltató sorokkal, viszont a nő méltóságteljesen tűrte a rapper viselkedését. A kétgyerekes édesanya másfél év után először szólalt meg arról, hogy mennyire megviselte őt a szakítás és az, hogy G.w.M megcsalta őt. Így beigazolódott sokak gyanúja, hogy az házaspár – korábbi állításaikkal ellentétben – nem rendezte korábbi kapcsolatait, mielőtt összejöttek volna.

Nagy Melanie Forrás: Nagy Melanie/Instagram

Kulcsárt és új férjét egyáltalán nem zavarja, hogy ki mit gondol róluk és azt teszik, ami nekik jól esik. Leginkább a rongyrázó stílusuk idegesítő sokak számára, hiszen csak Gucciban és más luxusmárkában hajlandóak nyilvánosság előtt mutatkozni, de azokból is a legfeltűnőbb darabokat választják, majd mások arcába dörgölik. Kulcsár azt is elárulta, hogy a rapper miatt cserélte le ruhatárát, hiszen az új férj abba is beleszól, hogy mit vehet fel a felesége. Az egykori szépségkirálynő állításai szerint ez őt egyáltalán nem zavarja, mert neki is tetszenek a drága holmik.

G.w.M és a volt szépségkirálynő még alighogy együtt éltek, máris kiderült Kulcsárról, hogy gyereket vár.

Akkor azt állította, hogy nem érti, hogyan történhetett, hiszen fogamzásgátlót szedett, de a sokásosnál hamarabb kellett ezt bevallania, mivel ezért mondta vissza a Dancing with the Starst, amiben Berki Mazsi váltotta őt. Sokan úgy gondolták, hogy felelőtlenség egy alig egyéves kapcsolatban gyereket vállalni, de a páros nem bánta meg, hogy így alakult.

Kulcsár Edina és G.w.M talpig Gucciban Forrás: Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!