Óriási boldogság érte Bangó Margitot - fotók

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
Nagy a boldogság Bangó Margit családjában, megházasodott a Kossuth-díjas előadóművész unokája, Horváth Mónika.
Vágólapra másolva!

Férjhez ment Bangó Marika lánya múlt héten Cipruson. Az énekesnő kitörő örömmel mesélt a nagy napról és Mónika szíve választottjáról.

A nagy nap a múlt héten szerdán volt, de mi utána maradtunk egészen vasárnapig, hogy egy kicsit vakációzzunk. Ciprus álomszép, de természetesen a lányom, Mónika szépsége mindent felülmúlt. Zokogtam, amikor megláttam őt a hófehér menyasszonyi ruhájában" – mesélte a büszke édesanya a Metropolnak.

Marika nagyon elégedett vejével, akit nem kellett noszogatni, hogy elvegye Mónikát.

Mindössze egy éve vannak együtt, de Zsolt nem lacafacázott, nem hezitált, hamar megkérte a lányom kezét, aki azonnal igent mondott. A lagzi után amúgy egy autentikus görög étteremben mulattunk, isteni ételeket kóstoltunk. Összesen tizenöten voltunk, szóval egy igazán bensőséges hangulatú esemény volt – mesélte Marika, aki arról is beszélt, édesanyja, Bangó Margit miért nem utazott velük.

Így ő nem jött velünk, amit ugyan nagyon sajnáltunk, de amikor hazatértünk a gyönyörű szigetről, az első utunk hozzá vezetett. Természetesen kitett magáért, fantasztikus ételekkel készült, órákon át ünnepeltünk" – zárta Marika.