Kiderült, miért remegett a Párharc győztese

Párharc
Vágólapra másolva!
Mischinger Péter és Nyitrai Judit, illetve Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián kerültek a Párharc idei évadjának döntőjébe, utóbbiak nyertek szoros küzdelemben. Most követőik kérdéseire válaszoltak az Instagramon. 
Vágólapra másolva!

Pénteken volt a Párharc második évadjának döntője, az eseményekről itt írtunk részletesen, itt pedig kiderül, mire költik a nyereményt a győztesek. Mischinger Péter Vestator is üzent, erről itt olvashat.

Párharc tv2

Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián most az Instagramon élőzött, kiderült, hogy rengeteg kedves üzenetet kaptak, ettől teljesen meghatódtak. Állítják, hogy nem volt taktikájuk, csak annyi, hogy kiadják magukból a maximumot. Nagyon elfáradtak, egy napig aludtak a műsor felvétele után.

A realityt tavasz elején vették fel, ez látszott is, sokszor voltak nagykabátban a szereplők. "Rettenetesen hideg volt. Amikor a pénzérméket rakosgattam, azért is remegett a kezem, mert hideg volt. A papírgyár falai átfagytak, kellemetlenül hideg volt, hiba volt rajtunk három réteg ruha" - magyarázta Somhegyi. (Stohl András is megjegyezte az utolsó feladatnál, mennyire remeg az exatlonos keze.)

Kikkel vannak jóban, kik voltak a nagy ellenfelek? A cikk folytatódik, lapozzon!