Megszólalt Opitz Barbi a békülésről

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk az Opitz család szövevényes történetét. Békülésre egyelőre még nem került sor.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi nagyon sajnálja, hogy édesapja emberrablónak tartja párját, az énekesnő szerint azonban semmi ilyesmi nem történt.

Ezen felül nekem is időre van szükségem, hogy meg tudjak bocsátani nekik, borzasztóan bánt, ahogy az édesapám beszél velem – mondta Barbi a Blikknek, hozzátette, szerelmük Alberttel egyre erősebb. "Örülnék, ha nem kellene ennyi mindenen keresztül menni és minden idillikus lenne, de azt gondolom, a nehéz helyzetek is erősítenek minket, mivel jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. A legújabb dalomat, az Elengedemet még egy előző párkapcsolatomról írtam, és azóta Albert mellett rengeteget fejlődött a személyiségem. Megtanultam leadni a saját egómból és büszkeségemből."

Forrás: Serleg Albert/Instagram

Albert szeretné, hogy Barbi családja elfogadja, de nem lát sok esélyt a békülésre.

Sajnos a történtek után nem érzem azt, hogy le tudnánk ülni, és meg tudnánk beszélni a problémákat. Nem tudom hova tenni azt, hogy az egyik nap elhív a lakására és bocsánatot kér, a másik nap pedig meg akar ölni. Sajnos már oda jutottam, hogy nincs kedvem azon fáradozni, hogy jóban legyünk. Szerencsére az én szüleim támogatják a kapcsolatunkat, Barbit is nagyon szeretik és mindenben mellettünk állnak – mondta a fiú. Megszólalt a lány édesapja is, nem haragszik a fiatalokra.

Teljesen nyitott vagyok a békülésre még Alberttel is, még ha apaként rossz érzés is, hogy tudom mit művelt a lányommal. Persze végül én lettem meghazudtolva. Mindenesetre már nem akarok beleszólni a dolgaikba, úgyis a közeljövőben külföldre költözöm, akkor majd visszasírhatnak. Azt viszont szeretném, ha tudná a lányom, hogy rám mindig számíthat – jelentette ki Tamás.