Így nézett Britney Spears férje az esküvő előtt: durván elhízott és rohadtak a fogai - kép

Sam Asghari
Vágólapra másolva!
Britney Spears férje az énekesnő előtt bizony egészen máshogy nézett ki, rá se lehet ismerni.
Vágólapra másolva!

Sam Asghari ezen a héten került a címlapokra, miután kiderült, hogy 14 hónappal az esküvőjük után máris válnak. Állítólag Sam Asghari megfenyegette az énekesnőt, azt mondta, hogy "különösen kínos információkat tesz közzé Britneyről, ha nem fizet neki." A férfi állítja, hogy Britney Spears kapcsolatuk ideje alatt többször bántalmazta őt fizikailag. Később Britney Spears is elmondta a véleményét, egy szexi, táncolós videó mellett foglalta össsze gondolatait a kapcsolatról és a válásról.

Forrás: Sam Asghari/Instagram

A férfiról lehet tudni, hogy iráni bevándorló, aki 12 évesen költözött az Egyesült Államokba apjával 2006-ban – anyját és három nővérét hátrahagyva. Ígéretes egyetemi futballistaként kezdte, de miután kidobták a csapatból, drasztikus irányt vett az élete. Ahhoz, hogy az egyetemet fizetni tudja, három állást kellett vállalnia, az étkezésre így se pénze, se energiája nem volt figyelni, a gyorséttermek kínálatát falta.

Az egykori sportoló elhízott, 131 kilót mutatott alatta a mérleg és depressziós lett.

Később rájött, hogy így az élete még nyomorúságosabb lesz, mint azt gondolta, ezért diétába kezdett és a Youtube-ról nézett edzésvideókat, hogy lefogyjon.

Hamarosan a fogyás megszállottja lett, 1500 kalóriás étrendet tartott, miközben 4000 kalóriát égetett el az edzésekkel. Személyi edzőnek állt, majd a testvére unszolására kipróbálta magát modellként is - írja a Bors.

Ehhez azonban a fogait is rendbe kellett tenni,

azok ugyanis szó szerint elrohadtak a rengeteg cukros üdítőtől és édességtől. Hollywoodi mosolyt csináltatott implantátumokkal, így teljesen átalakult a kinézete 2016-ban.

Ezután jószerével azonnal szerepet kapott Britney Spears Slumber Party klipjében - a románcuk ekkor virágzott ki.