Újabb hírek érkeztek a hónapok óta börtönben ülő Lagzi Lajcsiról

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, tavaly év végén hivatalosan is három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélték Lagzi Lajcsit, akit víz-,gáz- és áramlopás vádjában talált bűnösnek a bíróság. Lagzi Lajcsi az ítélet után folyamatosan azzal próbálkozott, hogy elkerülje a börtönt, de nem váltak be a trükkjei, így végül április végén be kellett vonulnia a baracskai börtönbe. Azóta is egyre rosszabb egészségügyi állapotára hivatkozva szeretne kiszabadulni, most kiderült, valójában hogyan érzi magát a rácsok mögött.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi rejtélyes betegségével próbálta elkerülni a letöltendő börtönbüntetését, de végül nem járt sikerrel és április 26-án, magánmentővel vonult be a baracskai börtönbe. Azóta is folyton az egyre romló egészségi állapotáról beszél, és arról, hogy már enni sem bír, ugyanis nem a diétájának megfelelő ételeket készítik el neki, amiről azt állítja, veszélyes az állapotát tekintve.

A trombitás az ügyvédje és saját elmondása szerint is sokat volt a börtönkórházban, kiderült, hogy szinte cellájáig el sem jutott, mert azóta is folyamatosan a megfigyelés alatt van, már a részleget sem hagyhatja el egyedül, annyira leromlott az egészségi állapota.

Kísérik a bv-boltba, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell lenni valakinek" - kezdte Lagzi Lajcsi ügyvédje, aki hírt adott a trombitás állapotáról, aki a folyamatban lévő kérelmükről is megszólalt.

- mondta a Ripostnak Dr. Csontos Zsolt, Lagzi Lajcsi ügyvédje.

Lagzi Lajcsi folyamatos megfigyelés alatt áll LifeTV