Újra magyarázkodik az RTL Klub bukott sztárja arról, hogy mit keresett a drogszeánszon

VV Anett, Béres Anett
Vágólapra másolva!
A nőt félholtan, törött csontokkal találták, most beszélt az esetről.
Vágólapra másolva!

Az átélt borzalmakról az Origo is több cikkben írt, amikor tavaly az egyik barátnőjével, Aleska Diamonddal, azaz Sáfrány Emesével egy ayahuasca szertartáson vett részt, mely majdnem végzetesen sikerült. VV Anett járt rosszabbul, félholt állapotban, törött csontokkal találtak rá egy nappal eltűnése után.

VV Anett, Béres Anett Forrás: Instagram/Béres Anett

"Nehéz a történteket balesetnek hívni, de ha az eredményét tekintjük, akkor mégis csak az volt, mégpedig nagyon-nagyon súlyos. Nagyon rossz életszakaszban voltam, amikor arra gondoltam, hogy az ayahuasca szertartáson, majd megvilágosodok. Legalábbis így éreztem és gondoltam, pedig ez nagyon nem volt igaz. Ma már tudom, hogy minden gondomra ismertem a gyógyírt, vagy megoldást, csak túl gyenge és gyáva voltam hangosan kimondani és beismerni legalább magamnak. Sőt, ha őszinte akarok lenni, az az igazság, hogy évek óta tisztában voltam vele, hogy rossz úton járok" - magyarázkodott.

"Az elsődleges ok, amiért elmentem arra a szertartásra az volt, hogy mindennél jobban szerettem volna saját családot alapítani és gyermeket szülni. Ezek a vágyaim pedig egy átléphetetlen akadályba ütköztek. Beleragadtam egy olyan kapcsolatba, aminek nem volt jövője. Az akkori párom, akivel hét éven át voltunk együtt, egyáltalán nem szeretett volna tőlem gyereket és hát bár kétszer is eljegyzett, sosem adta jelét annak sem, hogy valaha szeretné, hogy a felesége legyek.

de egy ponton túl már tudtam, hogy csak az időm megy mellette és sosem lesz teljes az életem, ha vele maradok. Igazából azt reméltem, hogy a szertartáson meglátom a kiutat ebből az életből és végül ha nem is úgy, ahogyan azt gondoltam, de megkaptam a választ. Hatalmas pofon volt ez önmagamtól önmagamnak, de felébresztett" - tette hozzá. Bővebben a Borsban.