Korda Györgyék kinőtték a Szigetet

Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
A tavalyi Korda György - Balázs Klári koncert talán a  Sziget fesztivál egyik legőrültebb magyar fellépése volt, éppen ezért lepett meg sokakat, hogy a fesztivál 2023-as sztárjai között nincs ott a nevük.
Vágólapra másolva!

– Egyszerűen az történt, hogy idén nem hívtak meg minket a Szigetre. Igaz, más fesztiválra, például az EFOTT-ra vagy a Campusra igen, sőt, a siófoki Plázson is lesz nagykoncertünk. Tényleg nem baj ez, ahogy látjuk a fellépőket, most más irányba indultak a szervezők, de

– mondta Korda György, aki tudni véli, mi lehet a fesztiválszervező döntésének hátterében.

– Idén mi léptünk egy szintet, már csak zenekarral lépünk fel.

hogy a kivetítővel és csodás látvánnyal összerakott másfél órás koncert tökéletes legyen – mondta az énekes.

Korda György és Balázs Klári tv2

A Sziget fesztivál szervezői a Blikk kérdésére megerősítették, hogy szeretik Korda Gyuri bácsit, de technikailag nem tudják vendégül látni a produkciót.

– Minden tiszteletünk Gyuri bácsié, imádjuk a koncertjei minden pillanatát, de a Sztereo Színpadunk felhozatalából is látszik, hogy idén a slágertörténelem egy későbbi korszakát járjuk körül. Bár Korda György örökérvényű klasszikus, azt is tudomásul kell vennünk, hogy az új Korda-Balázs-produkció már kinőtte a színpad adta technikai lehetőségeket – közölte a fesztivál sajtóirodája.