Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nagyon durva dolgot állítanak Marics Petiről és az új barátnőjéről

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Élesen bírálta az egyik rajongója Marics Petit, mert szerinte Tóth Andihoz nem ér fel Kovács Gyopár.
Vágólapra másolva!

Marics Petire Tóth Andival való viharos elválása után rövid időn belül újra rátalált a szerelem, állítólag Kovács Gyopár a barátnője. A páros sosem erősítette meg a híreszteléseket, de több jel is arra mutat, hogy együtt vannak. A színésznő nagyon sok negatív kritikát kapott, amiért együtt van az énekessel, ezért többhetes digitális detoxot tartott.

Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/

Miután Gyopár visszatért a közösségi oldalára, rögtön reagálnia is kellett egy szörnyű pletykára. Előkerült ugyanis egy durva üzenetváltás, amit sikeresen tisztázott a fiatal színésznő. Mint kiderült, egy álprofilról akarták rossz színben feltüntetni.

Most pedig Marics Peti kapott egy rajongójától nagyon komoly kritikát, hogy szerinte Tóth Andi jobb barátnő volt, jobban illett hozzá.

Forrás: Bors

Gyopár megírja a hülyeségeket a rajongóknak, és nagyzol azzal, hogy veled jár. Mindig a ruháidban mutatkozik, nehogy már ne lássák. Andi sosem tett ilyet. Legalább szólj már Gyopinak, hogy hajat mosson már... Mert nem megy neki, ahogy látom. De nem baj Imabadguy...legyek én a rossz zsaru? De eléggé leadtál a minőségből Andi után" - szúrta ki a kritikát a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről