Itt az újabb bizonyíték, hogy szakított Marics Peti és új barátnője

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Bár sosem ismerte el Marics Peti és Kovács Gyopár, hogy egy párt alkotnak, de rengeteg jele volt annak, hogy több van közöttük barátságnál. Többen is azt állították, hogy együtt látták őket, nemcsak a ValMar klipforgatásának alkalmával, hiszen a fiatal színésznő több koncetre is elkísérte Maricsot. Rengeteg kritikát kaptak a titkos szerelem miatt, ugyanis a pletykák szerint a zenész vele csalta meg Tóth Andit, ezért ért véget a kapcsolatuk. Most úgy tűnik, hogy ennek a kapcsolatnak is vége.
Vágólapra másolva!

Több árulkodó jel is arra mutat, hogy eddig tartott a fellángolás Marics Peti és Kovács Gyopár között, akik nem vallották be soha, hogy együtt lennének, de többen is látták őket félreérthetetlen helyzetben. A színésznőt nagyon megviselték az őt ért kritikák, amit Marics és Tóth Andi szakítása miatt kapott, több hétre vissza is vonult a közösségi médiától.

Többeknek is feltűnt, hogy Marics legújabb videoklipjében már nem tűnik fel a fiatal színésznő, aki nemrég még Tóth Andihoz hasonlóan részt vett a forgatásokon. A ValMar legújabb dalához készült videó rengeteg bikinis lány társaságában készült, de Kovács Gyopár mégsem tűnik fel benne, pedig Marics szokása, hogy az aktuális barátnőjét szerepelteti a klipekben.

Míg Marics a Dancing with the Starsra készül és bikinis lányokkal szórakozik, addig Kovács Gyopár egy másik férfivel került közelebbi viszonyba, legalábbis egy fotózás erejéig. Úgy tűnik, hogy mindketten munkával és egyéb elfoglaltságokkal próbálják magukat túltenni a szakításon.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!