Kórházba került Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi a napokban jelentette be, hogy mandulagyulladással küzd, azóta kiderült, kórházba került. A TV2 egyelőre nem érte el az énekesnőt, kérdéses, hogy vasárnap meg tud-e jelenni a Sztárban sztár leszek!-ben.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Tóth Gabi nagyon beteg. Az énekesnő szeretett volna az Átkozott Nyár című dalának premiere után a közösségi oldalán énekelni, a betegsége miatt azonban ez elmaradt.

Vigyázzatok magatokra és ölellek benneteket" – üzente követőinek.

A Bors írta meg, hogy a TV2 szerkesztői fél napja nem tudnak kapcsolatba lépni az énekesnővel.

Erről néhány napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának premiérjét is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti. A torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, de Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban. A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem érték el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak" – írta közleményében a csatorna.

Forrás: TV2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!