Itt vannak az első képek - őrült bulira készülnek a magyar sztárok - fotók

Zimány Linda, szilveszter
Vágólapra másolva!
Hamarosan véget ér 2023, amit ilyen-olyan módon a magyar sztárok is megünnepelnek. Vannak, akik egyelőre csak az elmúlt évet értékelték, mások azonban a jelenre koncentrálnak, szilveszteri programjukról, a készülődésről, netán már az esti buliról posztolnak az Instagramon. Nézze meg a bejegyzéseiket!
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi hosszú posztban, volt férje, Krausz Gábor ezzel szemben egy videós montázzsal búcsúztatta a válásuk évét, 2023-at, miközben Tolvai Reni merész fotóval köszönt el az évtől, Rubint Réka pedig bikiniben várta az új évet – amit az itthoni magyaroknál hat órával korábban köszönthetett, mivel a szilvesztert Thaiföldön tölti a családdal.

"A 2023-as évet épp úgy kezdtem, mint ahogyan ma zártuk... Edzéssel!!!... mert ez az ÉLETEM!!!" – írta Rubint Réka a thaiföldi képeihez az év utolsó napján:

A milliárdos Nagy Ő, Jákob Zoltán is keletebbre tölti az ünnepet, a Maldív-szigetekre utazott a volt feleségével és annak párjával. A rendhagyó estéről hangulatos képet és videót mutatott:

Rácz Jenő a feleségével és a kislányával csak a karácsonyt töltötte a Maldív-szigeteken (szilveszterkor már dolgozik, vacsoraestet ad), Bódi Sylvi azonban maradt Balin, ahol kalandosan indult számára az év utolsó napja:

Vasvári Vivien is már túl van az éjfélen, miután Hongkongban ünnepelt, az Instagram-sztorija szerint egy felhőkarcoló oldalán nézte a visszaszámlálást:

Vasvári Vivien videója: itt már csak négy másodperc volt éjfélig Forrás: Instagram/Vasvári Vivien

Köllő Babett partiruhában, pezsgővel a kézben összegezte a gondolatait, Zimány Lindáról pedig hasonló környezetben egy egész fotósorozat készült sok konfettivel.

Gelencsér Tímea már korábban jelezte, hogy az ünnepek alatt az elegáns bulizás híve ("csiniben, nyugiban, pezsgővel"), az újabb posztja alapján azonban inkább a hegyekben, jórészt snowboardozással tölti a szilvesztert:

Király Viktor felesége, Virág Anita meztelen fotót is mutatott magáról a napokban, az év utolsó napjára azonban elegáns ruhába bújt: a lottósorsolással letudta az utolsó munkanapját, majd "az esti bababulira" készülődött, ahogy sok kisgyerekes édesanya.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztárokkal, szilveszteri posztokkal folytatjuk!