Kilakoltatták a gyerekei Alain Delon párját

delon 88 Alain Delon Horizontal CANNES FILM FESTIVAL PHOTOCALL HEADSHOT SMILING PORTRAIT-CLOSE-UP FILM FESTIVAL
French actor Alain Delon poses during a photocall before being awarded with an Honorary Palme d'Or at the 72nd edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 19, 2019. (Photo by CHRISTOPHE SIMON / AFP)
Vágólapra másolva!
Alain Delon 2019-ben agyvérzést kapott, azóta nagyon rossz állapotban van. Korábban már megírtuk, érzelmi bántalmazásért és a cselekvőképtelenség kihasználásáért perli családja a színész házi ápolóját és élettársát, aki megpróbálta elszigetelni környezetétől a legendás színészt. Most kiderült, kilakoltatták Hiromi Rollint, a nő viszont ellenkeresetet nyújtott be.
Vágólapra másolva!

Hiromi Rollin értetlenül áll a dolog előtt, mint mondta, ők egy hétköznapi pár voltak Alain Delonnal.

A gyerekek jól tudták, hogy Alain agyvérzéséig egy ágyban aludtunk, mi egy igazi pár vagyunk" – mondta a nő a Daily Mailnek, aki 2006-ban költözött a színész Douchy birtokára, miután az szakított holland modell barátnőjével, Rosalie van Breemennel.

Az utóbbi időben azon kezdett el gondolkodni, hogyan védjen meg engem a jövőre nézve. Szóba került a házasság, erre azonban már nem biztos, hogy sor kerül. Szerintem Alaint a gyermekei manipulálják. Nem is tudom, hogy tudja-e, mit tettek velem. Ami az ellenem benyújtott panaszokat illeti, nyugodt vagyok, mert minden vád hamis. Egyáltalán nincs lelkiismeret-furdalásom" – magyarázta Hiromi Rollin.

Alain Delon lánya viszont úgy fogalmazott, a nő számító, a vagyon érdekli.

"Szeretnénk, ha ezt a kártékony nőt el tudnánk távolítani az apánk mellől. Egyértelmű, hogy csak a pénzére pályázik, de ezt nem engedjük" – mondta Anouchka Delon.

Forrás: AFP/Christophe Simon