Kimentek a rendőrök, a mentők: egy szomszéd megtámadta Charlie Sheent, fojtogatta, széttépte az ingét

German Comic Con Dortmund 2019 Cinema Charlie Harper in 'Two and a Half Men Celebrities ACE Charlie Goodson in' Anger Management Culture TV Fan Meeting Vertical ACTOR CONVENTION CONGRESS ENTERTAINMENT FILM CELEBRITY
Charlie Sheen at the 5th German Comic Con Dortmund 2019 in the Westfalenhallen. Dortmund, 13.04.2019 | usage worldwide (Photo by Nicole Kubelka/Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A világsztárnak van pár rendezetlen ügye egy szomszédjával.
Vágólapra másolva!

A TMZ információi szerint Charlie Sheen Los Angeles-i otthonához kellett kimennie szerdán a rendőrségnek egy szomszédi vita miatt. Állítólag a színész szomszédja, egy 47 éves nő betört a házába, majd megtámadta őt, amikor kopogtatás után kinyitotta az ajtót. Az informátor szerint a nő széttépte Charlie Sheen ingét és megpróbálta megfojtani... majd némiképp lenyugodva, visszament a saját házába. A lap szerint a rendőrök után a mentők is megérkeztek, de nem kellett bevinni a hollywoodi sztárt.

Charlie Sheennek problémái vannak egy szomszéddal Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Nicole Kubelka/Geisler-Fotopress

Charlie Sheen nem érti (vagy úgy tesz, mint aki nem érti), mi vezetett az incidenshez, de úgy tűnik, nem ez volt az első problémája a nővel - azt mondta a rendőröknek, hogy szerinte ugyanez a nő nemrég valamilyen ragadós folyadékot spriccelt a kocsijára. A támadás előtt a szomszéd nő állítólag szemetet dobott Charlie Sheen ajtaja elé: a színész akkor hívta a rendőröket, talán ezen idegesítette fel magát a szomszéd. A nőt végül letartóztatták az otthonában, fegyverest támadásért és betörés miatt kell majd bíróságra mennie.

Sheen a hírek szerint felhagyott részeges, féktelen tivornyákkal - az elfogyasztott italok számát tekintve csoda, hogy életben van; mindenesetre most azt állítja, hogy hat éve nem iszik: "Most korán kelek, fél öt vagy öt körül, korán megnézem a híreket, edzek, válaszolok az e-mailekre. Aztán felébresztem a gyerekeket, és segítek nekik a reggeli rutinjukban - ha lehet ezt rutinnak nevezni" - mondta nemrég.