Marics Peti haza nem ment, de valahova mégis költöznie kellett

Sztárban Sztár, Marics Peti
Vágólapra másolva!
A Tóth Andival való szakítása után új otthon után kellett néznie Marics Petinek. Az énekes ideiglenesen visszaköltözött jó barátjához és zenésztársához, Valkusz Milánhoz, de azt tervezi, hogy új albérlet vagy saját lakás után néz, hiszen Milónak is van barátnője.
Vágólapra másolva!

A Sztárban Sztár két zsűritagja, Andi és Peti a műsor indulása előtt néhány héttel döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Egy budai, panorámás kertes házat béreltek, ahová egy közös kutya is velük tartott, ám a pár nemrég szakított, Petinek pedig költöznie kellett.

A Blikk információi szerint a ValMar duó énekese visszaköltözött a zenésztársához, Milánhoz, akivel már laktak együtt. Bár korábban a két barát nagyon élvezte a közös életet, hiszen a munka mellett mindketten élték a szinglik gondtalan napjait, s nagyjából egyszerre leltek párra, talán most először más életszakaszban vannak. Miló ugyanis több mint egy éve boldog párkapcsolatban él a szerelmével, Petrával, azaz már búcsút intett a korábbi legényéletének. Egyre gyakoribb téma köztük az összeköltözés.

Marics Peti a Szárban sztár stúdiójában Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Marics Peti most albérletet keres, de az sem kizárt, hogy inkább vesz magának egy lakást, hogy ne kerülhessen még egyszer hasonló helyzetbe.