Kiderült, ki kezdte el terjeszteni a Schobert házaspár válásáról szóló pletykákat

Rubint Réka
Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Nemrég felröppent a hír, miszerint válik Rubint Réka és Schobert Norbert. Ennek azonban semmi alapja nincs, a pár huszonkét éve él kiegyensúlyozott kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Egy jósnő szerint a párnak semmi oka az aggodalomra.

Nagyon sok ellenségük van, még szerencse, hogy az angyalok védelmezik őket. Azt láttam még, hogy pár éven belül Lara férjhez fog menni, és ő is sikeres lesz, mint a szülei – olvasta ki tarot kártyáiból Lénárt Évi a Bors kérésére. A lap megkérdezte a feleséget, mit gondol a jóslatokról.

Örömmel hallom, hogy a tarot kártya is igazolást mutat a szerelmünkre, s bár nem szoktam jóshoz járni, hiszek a spiritualitásban. Norbival 22 éve vagyunk együtt, szeptemberben pedig 21 éve lesz, hogy kimondtuk a boldogító igent. Sok mindenen keresztülmentünk, rengeteg akadályt gördített elénk az élet, de mi akkor is kitartottunk egymás mellett. A kártyától függetlenül is hiszek abban, hogy ha két ember egymás életébe kerül, az nem véletlen, ahogy az sem, hogy kit választunk a párunknak. Éppen ezért számunka nem is kérdés, hogy a mi szerelmünk a sírig fog tartani – mondta Rubint Réka.