Megszólalt a rendőrség Opitz Barbiék családi drámájáról

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi édesanyját gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, miután késsel támadt a lányára és annak barátjára.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Opitz Barbiék legutóbbi családi veszekedésekor egy kés is előkerült, az énekesnő édesanyja azzal a kezében támadt a fiatalokra.

Azóta önként jelentkezett a rendőrségen, már folyamatban van ellene az eljárás. "Tájékoztatjuk, hogy az ön által említett esettel összefüggésben a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat, amelyben egy középkorú nőt zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként" – közölte a rendőrség a Naphire.huval.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

A lap egy ügyvédet is megkérdezett arról, hogy milyen büntetésre számíthat Opitz Barbi édesanyja: "Hogy mit kap az elkövető, az nagyon összetett dolog. Függ attól, hogy visszaeső, nem visszaeső, büntetett, büntetlen előéletű, milyenek a személyi körülményei, megbánta, nem bánta meg, kártalanított, elismeri a cselekményt, konokul tagad, gátlástalan az elkövetés, kit bántalmazott, milyen okból – nagyon összetett. Ha valaki büntetlen előéletű és első ilyen ügye van, biztos, hogy nem kap végrehajtandó szabadságvesztést" – válaszolta dr. Csontos Zsolt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!