Elképesztő változás történt Alekosz volt szeretőjével, szinte felismerhetetlen legújabb fotóin

Ázsia Expressz, kaland-reality, TV2, sajtóesemény, UMO Restaurant, 2023.09.18.
Alekosz kedvesével, Rékával vág bele a kalandba
Vágólapra másolva!
A legutóbbi Ázsia Expressz versenyzőjeként ismerhették meg a tévénézők Varsányi Rékát, aki akkor még Nagy Alekosszal alkotott egy párt. Bár mindig is leszögezték, hogy kapcsolatuk bonyolult, és nem a hagyományos értelemben vett párt alkotnak, a nő mégis úgy döntött, hogy véget vet a dolognak a botrányhőssel. Azóta hatalmas fordulatot vett az élete, és rengeteget változott a megjelenését illetően is.
Vágólapra másolva!

Nemrég felröppentek olyan híresztelések, hogy Nagy Alekosz volt szeretője és az Ázsia Expressz győztese, Kucsera Gábor között több lehet barátságnál. Ezt eddig mind a ketten cáfolták, de gyakran találkoznak, hiszen nagyon közel kerültek egymáshoz a forgatások alatt, főleg, amikor egy párcsere folytán összekerültek a játékban.

Szeretek a Kucsival beszélgetni" - mondta korábban a Mokkában Varsányi Réka, akinek szavait később a válófélben lévő Kucsera Gábor is megerősítette.

Mégis gyanúsan sokat változott Varsányi Réka, mióta elterjedtek ezek a híresztelések, legutóbbi fotóin már követői sem ismerték fel.

Hordd így többet. És szemüveg helyett kontaktlencse? Rád sem ismertem hirtelen - írta döbbenten valaki Varsányi Réka legújabb fotója alá, melyen egy barátnőjével látható, akivel szórakozni mentek a hétvégén.

- érkezett a bók egy másik követőjétől.

- özönlöttek a dicséretek Nagy Alekosz exének képe alá, aki valóban kivirult az utóbbi időben.

A képek között lapozhat: