Hosszú idő után megmutatta új barátját Szarvas Andi - kép

Szarvas Andi, Szarvas Andrea, szépségkirálynő
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, újra boldog a Farm VIP egykori sztárja, Szarvas Andi, aki tavaly tavasszal bontotta fel jegyességét egykori vőlegényével. Nem sokáig szomorkodott, ugyanis nyáron már rátalált az újabb szerelem, a Dancing With The Stars egykori zsűritagjának, Molnár Andrea volt férjének személyében. Kapcsolatukról eddig szűkszavúan beszéltek és közös képet sem mutattak, most úgy tűnik, egyre komolyabbra fordul köztük a dolog, ugyanis Szarvas Andi közös képet mutatott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Egyre komolyabb lehet a kapcsolat Szarvas Andi és Molnár Andrea volt férje, Zsolt között, hiszen már nem titkolóznak tovább, közös képet osztottak meg az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán. A Farm VIP egykori játékosa korábban elárulta, hogy váratlanul jött az életébe az új szerelem, de szinte azonnal érezték, hogy nagy az összhang közöttük.

Egy jó darabig csak leveleztünk, majd elkezdtünk telefonon is beszélgetni. Tulajdonképpen nem is gondoltam arra, hogy köztünk kialakulhat valami, hiszen úgy voltam vele, a nyarat szeretném egyedül tölteni. Azonban a telefonbeszélgetéseink egyre inkább elmélyültek és egyre hosszabbra nyúltak" - mondta korábban Szarvas Andi, aki úgy érzi, hogy megtalálta a valóban hozzáillő embert.

Szarvas Andi és Zsolt kapcsolata egyre komolyabbnak tűnik Forrás: Szarvas Andi Instagram