Gazdag vállalkozó lehet Lagzi Lajcsi lányának új barátja

Galambos Boglárka, GalambosBoglárka
Galambos Boglárka, GalambosBoglárka
Vágólapra másolva!
A baracskai börtönben lévő, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi korábban már kifejtette, hogy nagyon büszke gyerekeire, legutóbb lányának gratulált, hiszen elindította saját vállalkozását. A 25 éves Bolgárka nemcsak a karrierjének örülhet, hiszen egy gazdag üzletembert is sikerült meghódítania a jelek szerint.
Vágólapra másolva!

Galambos Boglárka tavaly büszkén újságolta, hogy sikerült elérnie az egyik legnagyobb álmát, és megalapítania saját ruhamárkáját, mely neve kezdőbetűit viseli. A 25 éves lány a Balaton Soundon népszerűsítette először a ruháit, ahol el is árulta, hogy milyen elképzelései vannak a jövőre nézve, de magánéletéről nem nagyon ejtett szót. 

Lagzi Lajcsi, LagziLajcsi
Lagzi Lajcsi és gyerekei
Fotó: Lagzi Lajcsi  Instagram

Még 2022-ben merült fel, hogy a BSW nevezetű formáció tagja, Sziklai Mátyás vagyis Meklód rabolta el Lagzi Lajcsi lányának szívét, de nem erősítették meg, hogy valóban egy párt alkotnának. Galambos Boglárka akkor sejtelmesen csak annyit mondott, hogy ő tervezi a BSW fellépőruháit, nagyon jó a kapcsolatuk, de többet nem akart mondani a helyzetről.

Most úgy tűnik, hogy elég komoly kapcsolatban lehet egy milliárdos üzletemberrel, akivel egy ideje már titkolják a románcot. A fiatal divattervező azonban többször is mutat sokat sejtető, korlátozott ideig elérhető bejegyzéseket az Instagram-oldalán, melyek arról tanúskodnak, hogy új bartája elhalmozza minden jóval, rengeteg virágot és meglepetést kap tőle.

A Péter nevű férfi és Galambos Boglára nőnap alkalmából döntött úgy, hogy nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat, ezért közös képet is mutattak a közösségi oldalaikon, melyhez az üzletember egy hosszas üzenetet is hagyott a lánynak.

Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét.

És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!" - idézi a Bors a Galambos Boglárkának írt üzenetet, viszont azóta meggondolhatták magukat arról, hogy felvállalják-e a dolgot, ugyanis eltávolították a bejegyzést a közösségi oldalaikról.

Galambos Boglárka, GalambosBoglárka
Galambos Boglárka szívét egy gazdag üzletemb rabolta el
Fotó: Galambos Boglárka Instagram