Így változtatta meg a szerelem a Next Top Model Hungary zsűritagjának életét

Axente
Vágólapra másolva!
A TV2 legújabb nagysikerű realityjének zsűritagja, Axente Vanessa mindig óvta magánéletét, annak ellenére, hogy nemzetközileg is elismert szupermodell, szinte semmit nem lehet tudni róla. A magyar születésű modell már tinédzserkora óta sikeres a szakmájában, most a Next Top Model Hungaryben tűnik fel, ahol szigorú szakmai szempontok alapján igyekszik társaival kiválasztani a legalkalmasabb lányt.
Vágólapra másolva!

Ma este nagy izgalmakkal, és drámával folytatódik a Next Top Model Hungary a TV2-n, melynek zsűritagjai: Tomán Szabina, Merő Péter. Tombor Zoltán és Axente Vanessa, akik 16 lány közül választják ki végül azt, aki hazaviheti a tízmilló forintos fődíjat, és leszerződhet Palvin Barbara modellügynökségével is két évre. Axente Vanessa nagyon jól tudja, milyen feszültséggel jár a modellszakmba, hiszen 14 éves korában már nemzetközi modellként dolgozott, Szingapúrban és Japánban is járt. 

A szupermodellt nővére beszélte rá, hogy próbáljon szerencsét Budapesten modellként, és sikerrel is járt. Azóta is folyton dolgozik, ezért is volt számára nehéz összeegyeztetni a karrierjét és a magánéletét, amiről eddig nem igazán beszélt a nyilvánosságnak. Most elárulta, hogyan változtatta meg az életét a szerelem, és hogyan ismerkedett meg ausztrál származású férjével, akivel évek óta boldog házasságban élnek.

Folyamatosan úton vagyok, tehát már az nehézséget okoz, hogy valakivel megismerkedjek. Amikor az ember szerelmes lesz valakibe, és érzi, hogy megtalálta az igazit, akkor tud rá időt szakítani. 

A férjemmel New Yorkban találkoztam, ott éltünk, úgyhogy a sok utazás ellenére is képesek voltunk egymásra időt találni. De még mostanság sem könnyű, hiszen minden héten úton vagyok" - kezdte a Next Top Model Hungary zsűritagja, aki elárulta, hogy sokáig távkapcsolatban éltek a párjával, de szerinte azt is lehet jól csinálni, nekik sikerült.

Tényleg minden percet megbecsültünk, és próbáltuk a lehető legjobban kiélvezni egymás társaságát, minőségi időt tölteni együtt.

Jó lehet a távkapcsolat is, hiszen izgalmas, hogy fokozatosan ismeritek meg egymást de azért egy idő után belefáradtunk. Évek után döntöttünk úgy, hogy ideje egy városban és egy lakásban élnünk, amitől teljesen átalakult a kapcsolatunk, de csak jó értelemben" - magyarázta a 28 éves modell.

Axente Vanessa azt is elárulta, hogy kétlaki életet élnek, ugyanis Budapesten és Londonban élnek együtt, de többször is elutaznak férje hazájába, így Sydneyben is sok időt töltenek. Mivel a legtöbb munkája még most is külföldön van, ezért nagyon sokat kell repülőre ülnie, de ez nem okoz neki gondot.

A modell elárulta, hogy van egy nagyon fontos dolog az életében, ami segít a pörgős életvitelben, és ehhez mindig nagyon ragaszkodik.

Szeretem nyugalomban indítani a reggelemet: meditálok, jógázom, megiszom a kávémat.

Amikor nem a kifutón vagyok, akkor is dolgozom, de mindig nagyon odafigyelek, hogy a reggel folyamán legyen két-három szabad órám" - zárta gondolatait a hot! magazinnak Axente Vanessa, akit vasárnap esténként láthatnak a tévénézők a TV2 legújabb műsorában, a Next Top Model Hungaryben.