Komoly műtéten van túl Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia, NOX
Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia
Vágólapra másolva!
Péter Szabó Szilvia hónapokig lábadozott a térdműtéte után, így van most.
Vágólapra másolva!

A NOX énekesnőjének, Péter Szabó Szilviának tavaly novemberben műtötték a térdét, amit hosszabb rehabilitáció követett – erről az időszakról mesélt most.

"Őszinte leszek, kicsit élveztem a kényszerpihenőt, pedig a fellépések miatt gyorsan helyre kellett jönnöm. 

Egy kicsit lelassultam, és felismertem: szükségem van arra, hogy jobban szeressem magam, és jobban vigyázzak magamra, mint előtte.

Az az igazság, hogy »sztahanovista« vagyok, és betegesen maximalista; ezen a hozzáállásomon tudtam változtatni, jó értelemben. Hiszen én sem vagyok sebezhetetlen: nem jó, ha kizsákmányolom magam. Elkezdtem kick-boxolni, amit imádok! Teljesen átmozgat, nagyon jó stresszlevezető, és közben a térdem sem fáj!" – magyarázta a Hot! magazinnak.

"Azt vettem észre, hogy egyre jobban fáj, feszül, és ez sokszor problémát jelentett a színpadon. A bal térdemet sok évvel ezelőtt megműtötték, most a jobbat kellett operálni novemberben. 

Még nem százszázalékos, nem tudom rendesen kinyújtani, de bízom benne, hogy nemsokára teljesen rendbe jön.

Azt mondta az orvos: úgy kell elképzelni, mint amikor az ajtó alá szorul egy kavics, és folyamatosan karcolja a padlót. Ugyanez történt a térdemben: levált egy porcdarab, és a mozgásnál folyamatosan karcolta, majd szétszakította a porcot" – mondta még arról, hogy miért kellett megműteni.