Minden pénzüket és az összes mobilt elveszik az Ázsia Expressz sztárjaitól

ÁzsiaExpressz
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, kiderült, hogy kik versenyeznek majd az Ázsia Expressz következő évadában, melynek forgatása a napokban kezdődik a Fülöp-szigeteken, és Tajvanon. A játékosok megérkeztek a helyszínre, erről rögtön élménybeszámolót tartottak.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, hamarosan kezdetét veszi az Ázsia Expressz következő évadának forgatása, melynek sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. 

A csapat egy része már be is jelentkezett a közösségi oldalán, míg megteheti, hisz hamarosan minden eszközüket, pénzüket elveszik tőlük, így vágnak neki a megmérettetésnek. Most Sáfrány Emese és Béres Anett jelentkeztek a Fülöp-szigetekről, akik elárulták, hogy felfedezik a környéket, míg van rá lehetőségük, Cserpes Laura is csatlakozott hozzájuk.

Hello Fülöp- szigetek! 35 fok van, ami érzésre kb 40 fok. De eszméletlen helyen vagyunk, imádjuk! Szurkoljatok!

 - írta Sáfrány Emese a róla készült fotók mellé.

Majd csapattársa, Béres Anett is megosztott egy közös fotót, melyen Cserpes Laura is társult a két barátnőhöz.

Megérkeztünk a Fülöp-szigetekre, már most imádjuk a Filippínókat. 

Már alig várjuk, hogy elkezdődjön a játék, de előtte még kihasználtuk, hogy van nálunk pénz, és kimentünk a helyi piacra" - jelentkezett az egykori valóságshow-szereplő, aki súlyos sérüléséből felépülve tér vissza a képernyőre.