Pintér Tibor a színpadon szenvedett balesetet

Vágólapra másolva!
Pintér Tibor utólag beszélt csak arról, hogy öt héttel ezelőtt megsérült az egyik előadása közben: elengedett alatta egy fémszerkezet és leesett.
Vágólapra másolva!

A zuhanás következtében  eltört az egy bokája, a darab viszont ennek ellenére sem szakadt félbe. "Nem számítottam erre, és kifordult a bokám. A baloldali tört el. Az a szerencse, hogy nem kellett operálni. Utána itt maradtam, nem mentem egyből kórházba, nem nagyon éreztem az adrenalintól sem, hogy mekkora a baj. Azt tudtam, hogy valami gáz van. Végigjátszottam, és aztán mentünk el a baleseti sebészetre" -mesélte a Mokkának.

Elárulta, hogy pár hétig még mankóval kell közlekednie, de továbbra is aktívan dolgozik. Párja, Ilyés Jenifer mindenben segít neki.

"Nagyon köszönöm Jeninek azt az odaadást, segítséget, hogy tényleg, a törött lábam ellenére is mindent megold. Az otthoni, magánéleti helyzetekben is segít, süt, főz, mindent, amit ilyenkor egy párnak, egy nőnek meg kell tennie, azt ő megteszi. Sőt, túl is teljesíti, hiszen este egyelőre fűtetlen lovardában próbálunk, csak a közönség miatt fűtűnk. Azért ez is embertpróbáló" -  tette hozzá a színész.