Újabb, megdöbbentő hír derült ki Katalin hercegné súlyos betegségéről

Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné még januárban esett át súlyos hasi műtéten, amit a brit királyi család is megerősített, azonban ez sokak számára nem bizonyult elég információnak. Kiderült, hogy a klinika egyik dolgozója megpróbált illegálisan hozzáférni a walesi hercegné betegpapírjaihoz.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Katalin hercegné januárban súlyos műtéten esett át, azóta pedig feltűnően kerüli a nyilvánosságot. Állapotáról őrült elméletek láttak napvilágot a közösségi médiában, többen azt állították, hogy rákos. A brit királyi család szűkszavú közleménye szerint a hercegnének hasi műtétje volt, ez azonban sokak számára nem bizonyult elég információnak.

A Kensington-palota azóta sem szolgált a nyilvánosságnak új információval, pedig nagyon sokakat érdekel, - többek közt a kórház dolgozóit,- hogy valójában miért kellett megműteni Katalint. Állítólag vizsgálatot indítottak abban a kórházban, ahol a hercegnét kezelték, ugyanis az egyik alkalmazott megpróbált illegálisan hozzáférni az egészségügyi feljegyzésekhez. 

"A klinikán mindenki pontosan tisztában van a betegek bizalmas kezelésével kapcsolatos egyéni, szakmai, etikai és jogi kötelezettségeinkkel. Rendkívül büszkék vagyunk a kiemelkedő gondoskodásra és diszkrécióra. Célunk, hogy minden olyan páciensünk számára szolgáljunk, akik minden nap megbíznak bennünk. 

Rendelkezésünkre áll a betegek információkezelésének nyomon követése, és bármilyen jogsértés esetén minden megfelelő vizsgálati, szabályozási és fegyelmi lépést megteszünk.

Kórházunkban nincs helye azoknak, akik szándékosan megszegik pácienseink vagy kollégáink bizalmát" - olvasható a klinika vezérigazgatójának nyilatkozatában.

Hozzátette, hogy szilárd meggyőződésük, hogy minden páciensük orvosi adatait bizalmasan kezelik, állapotuktól függetlenül. 

Egy informátor megosztotta, hogy a kellemetlenség rossz fényt vet a klinikára, és ezzel a betegek bizalma is meginoghat.

"Az egész egészségügyi személyzet teljesen megdöbbent és elkeseredett. Állítólag egy megbízható kolléga lehetett felelős a bizalom és az etika ilyen jellegű megsértéséért.

Ez egy komoly biztonsági rés, és hihetetlenül káros a kórházra nézve, tekintve, hogy a királyi család tagjait kezelik már hosszú évek óta"

 - idézte szavait a People.