Aurelio ismét a pénzével dicsekedett

Aurelio
Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio februárban szabadult a börtönből. Mióta házi őrizetben van, többször is kiakasztotta az internetezőket. Legutóbb fél milliót keresett, ami hatalmas vitát váltott ki.
Vágólapra másolva!

Aurelio Caversaccio két évig ült börtönben, februárban szabadult, jelenleg pedig házi őrizetben van. Még márciusban egy köteg húszezrest lóbálva akasztotta ki az internetezőket a TikTokon, most ismét hatalmas összeget keresett.

Az egykori valóságshow-sztár, mivel nem hagyhatja el az otthonát, viszont pénzt akar keresni, úgy döntött, hogy a szerencsejátékban is kipróbálja magát, ami úgy látszik, hogy eddig igen jövedelmező.

A Ripost kiszúrta, hogy nemrég megosztotta a közösségi oldalán, hogy Real Madrid-Manchester City és az Arsenal-Bayern München Bajnokok Ligája meccseken hatalmas pénzt keresett. 62 ezer forintért adta fel a tippmixszelvényét, és közel félmillió forintot keresett vele.

Ugyan Aurelio nagyon boldog, a sikerének nem mindenki örült.

Szánalmas, csak dolgozni ne kelljen. 

Érdekes, valahogy komoly üzletemberektől sosem látok ilyen szelvények megosztását, nem véletlenül… Vagy nullára jössz ki, vagy amire nagyobb az esély, mínuszos leszel" - reagált valaki Redditen a börtönviselt sztár nyereményére, aki azt tanácsolta neki, hogy ahelyett, hogy mérkőzésekre fogad, inkább ő is dolgozhatna.