Köllő Babett és a lánya közösen költöznek el Amerikába

Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja sosem hagyná magára Millát, ha úgy alakul, Amerikába is kiköltözne miatta.
Vágólapra másolva!

A TV2 sztárjának lánya 13 éves, és már most tudja, hogy az üzleti világban akar majd felnőttként dolgozni. Köllő Babett édesanyja zöldkártya-lottón letelepedési engedélyt nyert évekkel ezelőtt, azóta Amerikában él – Milla szívesen követné a nagymamáját a tengerentúlra.

"Anya mindig mondja, hogy lehetőleg maradjak a közelben, de nagyon szeretnék kimenni, egyetemeket is néztem, például Bostonban" - mondta Milla, majd Köllő Babett így folytatta: "Zöldkártyát mi is igényeltünk családegyesítés jogcímén, hogy ha esetleg oda szeretne menni. Természetesen öcsém is biznisz szakon végzett az egyetemen, nyilván neki is ez az irány, valami miatt ezt szereti. "

Ő nagyon szeretne menni, én viszont nehezen tudom elképzelni, hogy külön földrészen éljünk, mert ő az egyetlen lányom. Nekem Los Angeles annyira nem jött be, mint neki. Dunaújváros is jobban tetszik

– mondta Köllő Babett, majd hozzátette, hogyha Milla úgy dönt, hogy Amerikában tanul, nem kell félnie, nem lesz egyedül, mindenképp el fogja kísérni.