Rengeteg a veszekedés a Next Top Model Hungary villájában

Vágólapra másolva!
Két részre szakadtak a lányok, egyre több köztük a konfliktus a TV2 műsorában - árulta el Hawa.
Vágólapra másolva!

A legutóbbi Next Top Model Hungary adásában újabb izgalmas fotózások mellett feszültségekből sem volt hiány, Hawa pedig a kiesés szélére került - erről hétfő reggel ő maga mesélt a Mokkában. Elmesélte, hogy érezte magát a Hévízi-tóban lebegve, és a tüzes catwalk is szóba került. A verseny nem csak a szakmai kihívások, de a lányokkal való együttélés miatt sem egyszerű, természetesen erre is kitért. Igyekszik kimaradni a nagyobb veszekedésekből, de folyamatosan tud arról, hogy kinek hogyan alakulnak a viszonyai a villában. 

A tét óriási, így nem csoda, hogy a versenyben lévő lányok mindent meg akarnak tenni a győzelemért. A 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.

A héten ezúttal Vidéki Vivien teljesített a legjobban, Kouyaté Hawa Krisztina pedig kapott még egy esélyt a zsűritől. "Mikor kimondták a nevemet, akkor realizáltam, hogy mi fog történni..." - mondta, és elárulta, hogy nehezen köszönt el a versenytársától, mivel Naledivel nagyon jóban lettek.

Végül az utóbbi, dél-afrikai származású versenyző búcsúzott a TV2 műsorától, aki teljesen összeomlott. Hogy mitől ennyire sikeres a műsor, arról itt írtunk hosszabban.