Nagyot nőttek Berki Krisztián gyerekei az apjuk halála óta - képek

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőtt, 2022. május 6-án halt meg Berki Kisztián. Halálakor két gyerekét Natasa Zselykét és Emma Katerinát is magára hagyta.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, 2022. május 6-án, 41 éves korában meghalt Berki Krisztián. Holttestére kislánya, az akkor kilenc éves Natasa Zselyke talált rá a reggeli órákban, a lakás erkélyén. A tragédia napján több rendőr és egy mentőautó ment ki a IX. kerületi lakásához. Sokakat megrázott az üzletember váratlan halálhíre.  A médiaszemélyiség édesanyja teljesen összetört, fájdalma majdnem két év elteltével sem múlik. 

Egyszer azt mondta valaki, hogy ahogy telik az idő, majd valahogy élhetőbb lesz az életem. De tudom, hogy nem volt igaza. 

Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam. 

És ez sosem lesz könnyebb. Üres az életem nélküle!"- mondta a Borsnak a gyászoló édesanya.

Nem segít neki, hogy idegenek képtelenségekkel zaklatják. A boncolási jegyzőkönyv elkészült, és a törvények szerint az özvegyéhez, Berki Mazsihoz került, aki nem volt hajlandó (azóta sem) nyilvánosságra hozni a halál okát. 

Gyerekei félárvák maradtak

Natasa Zselyke és édesapja nagyon szoros viszonyt ápoltak, rajongtak egymásért. Már nagyon is tudatában volt annak, hogy mi történt. Édesanyja, Hódi Pamela a mai napig támasza abban, hogy fel tudja dolgozni a történteket. 

Hódi Pamela minden percét Natival tölti, amit jól is tesz a szakember szerint, aki a Ripostnak elmondta mi zajlik egy gyerek lelkében ilyen tragédia esetén.

"A trauma feldolgozása nehezebb mit a gyászé. 

Ilyenkor hirtelen éri hatalmas stressz az embert, aminek hosszú távú hatásai lehetnek, ha nem tudja feldolgozni.

 Ilyenek lehetnek a visszajáró képek, amelyek bevillannak, akár évekkel később, teljesen váratlanul. Most a gyermeknek biztonságra van szüksége, a családnak minden percét rá kell fordítani és lehet, hogy megnyugszik, azonban hosszútávon nagyon valószínű, hogy szakszerű segítségre lesz szükség"

- mondta Révész Renáta Liliána gyásztanácsadó, családterápiás szakember, gyermekdráma vezető, aki azt is megerősítette, hogy 8-9 éves korban már felfogja a gyermek, hogy a halál végleges dolog és a kötődés miatt a veszteséget is érzékelik.

A kislányt rendszeresen kiviszi Berki sírjához, hogy így is segítsen neki abban, hogy elfogadja a történteket. A kislány korábban egy különleges rajzzal kedveskedett néhai édesapjának, valószínűleg ezek az apróságok is sokat segítenek neki a folyamatban.

A rajzon ő és apja látható kutyasétáltatás közben és még egy kedves üzenetet is fogalmazott meg Berki Krisztián számára, amit ő maga írt a kép tetejére.

 

Kedves, jószívű, együttérző. A Berkik menők. A legeslegjobb apa az egész világon

- üzente apjának a kislány a rajzon.

Berki Natasa Zselyke, Berki Krisztián és Hódi Pamela első és egyetlen közös gyereke, 2013. október 29-én született. Ma már 10 éves múlt, és nem csak édesanyjára, de az édesapjára is nagyon hasonlít.

Hódi Pamela lányával, Natasa Zselykével
Fotó: Hódi Pamela / Instagram

Berki Krisztián és Mazsi első közös gyermeke, Berki Emma Katerina 2021. november 4-én született meg. A szülés egyben médiaesemény volt, mert a reality-szereplő, műsorvezető élőben közvetítette az interneten - úgy, hogy az utolsó órát, ha valaki nézni akarta, annak fizetnie kellett. Azonban az egykori sportoló nem sokáig lehetett lánya mellett, ugyanis alig volt pár hónapos a kislánya, mikor az édesapja meghalt. 

Berki Krisztián nem lehetett ott az első születésnapján sem, kislánya pedig már csak képeken és videókon láthatja viszont az édesapját, félárván maradt.

Az özvegy még a gyászidő alatt talált magának új párt, akivel most közösen neveli a kis Emmát, tavaly pedig fényűző születésnapi bulit tartottak neki.

Berki Mazsi és kislánya korábbi közös fotója alatt többen is írták, hogy hasonlít édesanyjára, sőt nővérére, Natikára is. Legtöbben azonban azonos véleményen vannak, hogy a kis Emma Katerina legjobban néhai édesapja vonásait örökölte.

 Berki Krisztián kislánya, Berki Emma Katerina
Fotó: Berki Mazsi / Instagram