L.L. Junior barátnője nem tud szabadulni attól, amit látott

Dárdai Blanka
Dárdai Blanka
Fotó: Instagram / Dárdai Blanka
Vágólapra másolva!
Most írt róla a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Dárdai Blanka és L.L. Junior is csatlakozott az Ázsia Expressz csapatához, így ősszel ők is képernyőn lesznek. Az utazós-kalandos realityben sokat kell stoppolni, majd éjjel ismeretlen, néha igen puritán helyekre kell bekopogni szállásért: sokan olyan szegénységgel szembesültek a Fülöp-szigeteken és Tajvanon, amelyet korábban közelről nem tapasztalhattak. 

"Olyan hála van bennem Ázsia óta! Ez a fajta bőség, az otthon kényelme, annyira, de annyira hiányzott, hogy az hihetetlen. Azzal soha nem volt gond, hogy az apró dolgokért is hálás tudjak lenni, de Ázsia óta rájöttem, hogy ezek nem apró dolgok. Ez a minden! Az ember csak k.rvára telhetetlen. Mindenem megvan, ami a boldog élethez szükséges" - írta Dárdai Blanka.

"Gazdag vagyok! Van mindennap mit ennem, innom, és van ágyam. Köszönöm! És ez nem elcsépelt gondolat. Amióta hazajöttem, sok pillanatnál megállok. Szeretem, ahogy változok és ülepednek bennem dolgok. Ezért jó élni!" - tette hozzá Instagram-sztoriban.

Junior megint a lapokba került

Miközben Dárdai Blanka az emlékeken merengett, a rapper újfent száguldozott. Még élénken él sokak emlékezetében, ahogy L.L. Junior egy videóban azt posztolta, hogy épp 100-al hasít a Petfői-hídon, ahol utoléri barátja, G.w.M BMW-jét - majd mindketten nagyot kénytelenek fékezni, mert beérték a feltorlódott kocsisort. Akkor 6-6 büntetőpont, G.w.M-nek 90 ezer, L.L. Juniornak 110 ezer forint büntetés árán kellett volna megtanulnia, hogy a közlekedési szabályokat akkor is be kell tartani, ha valakinek erős és gyors autója van.

A rapper ezúttal is magát buktatta le, amikor az Instagram-oldalán megosztotta, hogy siet haza a gyerekéhez. A szemfüles netezők azonnal kiszúrták, hogy a megengedett sebesség duplájával hajtott Junior. A képen ugyanis jól látszik, hogy a GPS-en villog az 50-es tábla, mellette viszont az, hogy a sofőr 99-cel hajt, ráadásul lakott területen belül. A korábbi események fényében talán nem is meglepő, hogy a kommentelők fellázadtak, és sokan azt kérdezik: "miért van még jogosítványa?".

"Az a baj, az ilyen abból se tanul, ha ugrik a jogsija, mert anélkül is simán vezet. Itt még az autóelkobzás se játszik, mert van még otthon legalább 5 másik. Külföldön sok helyen játszik már a letöltendő közúti veszélyeztetés miatt..." - idézte a kommenteket a Ripost