Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Durva viták, hatalmas ordibálások: egyre feszültebb a viszony Jennifer Lopez és Ben Affleck között

JennfierLopezBenAffleck, Jennfier Lopez, Ben Affleck
Ben Affleck feleségével, Jennifer Lopez énekesnővel
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tényleg a végéhez közeledik, és úgy tűnik, hogy másodszorra sem maradnak együtt.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel húsz év után találtak újra egymásra 2021-ben, és még ugyanebben az évben össze is házasodtak. Azonban most úgy tűnik, hogy másodszorra is válságba került a kapcsolatuk, bár az utóbbi napokban mindent elkövetnek, hogy eloszlassák a kételyeket ezzel kapcsolatban, azonban eddig nem sok sikerrel.

Az első pletykák abból adódtak, hogy kiszivárgott, Jennifer Lopez már új ingatlanokat nézeget férje, Affleck nélkül, akivel állítólag már külön is költöztek egymástól. Az énekesnőt Los Angeles-i riporterek vették észre, amikor Beverly Hillsben nézett meg pár házat régi producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas társaságában. A pár egyik közeli ismerőse nemrég úgy nyilatkozott, hogy Lopez és Affleck egyre többet veszekednek, ráadásul amíg a férfi Los Angelesben forgat, addig Lopez New Yorkban dolgozik, ez az, ami sok konfliktust eredményez köztük az utóbbi időben. 

Majd a szemfüles követőik azt szúrták ki a fotóikon, hogy nem hordják a karikagyűrűiket sem, ami miatt egyre biztosabbak lettek afelől, hogy a házaspár tényleg válásra készül. 

Egyre többet veszekednek, és egyre több közöttük a hangos szóváltás, amit a sztárpár egyik közeli ismerőse is megerősített. Az egyik leghangosabb veszekedésük például amiatt volt, mert az énekes-színésznő nehezményezte, hogy neki kell feltakarítania a kutyapiszkot, ugyanis nyolc kutyával és egy macskával élnek együtt.

Jennifer sokat káromkodik, mert száz százalékig neki kell a kutyák után takarítania. Mindig nyaggatja Bent, hogy legalább a sz*rt szedje össze. 

Affleck úgy van vele, hogy fel kéne bérelniük egy külsős céget, ami csak csak ezzel foglalkozik, de Jen szerint ez felesleges. Egész egyszerűen arról van szó, hogy Ben nagyon lusta" - idézte a szavait a Daily Star. 

Jennifer Lopez
Hosszú idő után készült közös fotó a sztárpárról, de szemmel láthatólag nincsenek jó viszonyban
Fotó: Backgrid

Közös fotóval akarnak mindenkit meggyőzni

Most azoban egy szemfüles lesifotós lencsevégre kapta a sztárpárt, akik szemmel láthatólag vitáztak és idegesen reagáltak egymás társaságára, amikor Jennifer Lopez megjelent a férfi gyerekeinek fellépésén, egy csokor virággal a kezében. A kép alapján egyértelmű, hogy Affleck nagyon dühös a feleségére, aki viszont igyekszik tartani a látszatot, hogy minden rendben köztük.

Sokan úgy gondolják, hogy az énekesnő menedzserei döntöttek úgy, hogy a házaspár tegyen úgy, mintha minden rendben lenne, és több mint negyven nap után készüljön róluk sok közös fotó is a kételyek eloszlatása miatt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről