Meglepő hírt jelentett be Cincó

Vágólapra másolva!
Babát vár Batik-Horváth Cintia, azaz "Cincó", a hírt Instagram-oldalán osztotta meg követőivel Miss Balaton.
Vágólapra másolva!

Babát vár Batik-Horváth Cintia ("Cincó"), a korábbi Miss Balaton születendő gyereke fiú lesz. Legalábbis erre utal az a rövid videó, amit a fiatal nő Instagram-oldalán osztott meg. A felvétel egy babaváró bulin készült, ahol bejelentették a gyerek nemét. A videó alapján bizonyos, hogy sem Batik-Horváth Cintia, sem párja, a labdarúgó Batik Bence nem tudta korábban, hogy közös gyerekük fiú lesz. (A videót ide kattintva lehet megtekinteni, eleget téve az influenszer kérésének, nem ágyazzuk be cikkünkbe.)

Horváth Cintia
Batik-Horváth Cintia egy korábbi felvételen, ahogy hibátlan alakjával élvezi a napsütést
Fotó: Instagram

A Miss Balaton szépsége 2022-ben ment férjhez, júniusban fogadott örök hűséget Batik Bencének. Ahogy az Origo később megírta, a szépség egy megőrizte bomba formáját, és egy homokos tengerparton, fürdőruhában mutatta meg fantasztikus alakját. Nem is tagadhatná: nagyon kedveli a kék színt.

Korábban galériát is készítettünk fürdőruhás képeiből, ezt a meleg nyár közeledtével érdemes lehet újra végiglapozni.

A Miss Balatonon persze minden évben gyönyörű, vonzó nők mérettetik meg magukat.  A tavalyi év versenyzői és mentorai 2023-at hangulatos gálaseménnyel búcsúztatták, erről itt találja képes összeállításunkat.