Újabb fordulat Majka gyalázatos botrányában

Majka
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nagyon kínos botrányba keveredett Majka, aki nagyon lekezelő stílusban reagált az őt ért kritikákra egy pályakezdő énekes számára, akit hamis szavakkal hitegetett korábban. Egyre fokozódik a feszültség kettejük között, most a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője reagált a volt mentor válaszára.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, durva dolgot állít Majkáról a Sztárban Sztár leszek! egykori énekese, aki úgy érzi hazudott és átverte őt az egykori mentor. Ezt követően az ózdi rapper hosszas Facebook-posztban válaszolt a fiatal fiúnak, elég kifogásolható stílusban. Károlyi Róbert azt állította, hogy Majka a kamerák előtt ígért segítséget neki a karrierje elindításához, de ebből aztán nem lett semmi, erről beszélt a videójában.

Majka
Majka durva választ fogalmazott meg az egykori mentoráltnak
Fotó: Instagram/Majka / Instagram/Majka

Károlyi Róbert még 2022-ben tűnt fel a Sztárban Sztár leszek! TV2 műsorában, azonban a férfi kiesett. Ekkor Majka felajánlotta, hogy keresse meg őt a későbbiekben, azonban a szavát nem állta.

Miután lement a forgatás, az ott lévő kollégák mondták nekem, hogy: Robi, fuss be az öltözőbe, ott van Majka, cseréljetek számot, ebből még lehet valami.

Nyilván éltem ezzel a lehetőséggel, azonnal rohantam be hozzá, hogy beszéljünk. De amikor megemlítettem neki, hogy cseréljünk számot, az az igazi erőltetett mosoly… Biztos találkoztatok már ilyennel az életben. Amikor látod, hogy esélyed sincs..." - kezdte magyarázni történetét a fiatal rapper, aki elmondása szerint nem botrányt akart, csak elmondani a történetét.

"Félreértés ne essék, ez nem egy gyűlölködésnek szánt videó részemről, egyszerűen azt sérelmezem, hogy kínosan érzem magam attól, hogy mindenki azt hiszi, hogy nem éltem egy ilyen fantasztikus lehetőséggel..." - mondta korábban, amire Majka durva szavakkal reagált hosszú bejegyzésében.

Azzal vádolsz a videódban, hogy a telefonszámom nem adtam oda... A telefonszámom – ha megbocsátasz – csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám, vagy napi vagy heti kapcsolatban vagyok velük.

Ezt majd remélem, akkor megérted, mikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni..." - kezdett a kínos magyarázkodásba Majka, aki megosztó véleményeket kapott a követőitől is, szerintük kicsit szerényebben kellene reagálni, és elfelejtette honnan indult a karrierje.

Most a fiatal rapper, Károlyi Róbert is újra reagált Majka szavaira, és elmondása szerint ő már lezártnak tekinti a történetet.

Nem balhét akartam generálni. Normálisan próbáltam elmesélni a történetemet. Csalódás volt olvasni azokat a sorokat. Hogy őszinte legyek, kedvesebb válaszra számítottam, vagy legalábbis nem ilyen stílusúra...

Úgy érzem, hogy a szavai a valódi énjét tükrözték, nem azt, amit a kamera előtt mutat. Én ezzel viszont le is szeretném zárni ezt az ügyet, szeretnék megmaradni embernek. A saját lelkiismeretem legalább tiszta" - zárta le a Borsnak Károlyi, aki elmondta, hogy nem foglalkozik ezzel a témával többet, inkább a munkára koncentrál, hogy tényleg elérje a céljait.