Tóth Gabi találkozott Krausz Gáborral és Mikes Annával

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Mint arról beszámoltunk, nem titkolják tovább, tényleg összejött Krausz Gábor és Mikes Anna. Sok apró jelből már lehetett arra következtetni, hogy több van köztük barátságnál, ezt pedig most Tóth Gabi is megerősítette, aki már találkozott is a párossal.
Vágólapra másolva!

A sok gyanús jel után itt az egyértelmű bizonyíték, tényleg összejött Krausz Gábor és Mikes Anna. A Dancing with the Stars győztes párosa egy budapesti étteremből, romantikus, közös fotóval jelentkezett csütörtök éjszaka, másnap pedig a séf volt felesége, Tóth Gabi is megszólalt a témában.

Tóth Gabi máris elmondta a véleményét Forrás: Tóth Gabi/Instagram

"Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk.

Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt.

Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam" - mondta az énekesnő az nlc-nek.